Palvelumme

Reseptit

Reseptit toimitetaan nopeasti ja joustavasti. Neuvomme sinua myös lääkkeiden yhteisvaikutuksista. Voit tulla tarkistamaan apteekkiimme, onko käyttämiesi lääkkeiden välillä yhteisvaikutuksia.

Reseptinuusinta

Voimme laittaa sähköisistä resepteistä uusintapyyntöjä lääkäreille. Uusinta-aika on korkeintaan 8 vuorokautta. Palvelu on maksuton.

Itsehoitotuotteet

Itsehoito-osastolla henkilökuntamme opastaa oikean tuotteen valinnassa. Tarvittaessa tilaamme haluamasi tuotteen nopeasti tukkuliikkeestä. Annamme maksutonta lääkeneuvontaa ja neuvomme myös, milloin on syytä ottaa yhteyttä lääkäriin.

Annosjakelu

Voimme järjestää asiakkaillemme maksullisen  lääkkeiden  päivittäisen annosjakelun joko kertakäyttöisiin annospusseihin jaeltuina tai ns. dosettijakeluna. Lisätietoa annosjakelusta annospusseihin www.pharmaservice.fi (linkki avautuu uudessa selainikkunassa)

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet lääkkeet sekä elohopeaa sisältävät kuumemittarit ovat vaarallista jätettä. Kotitaloudet voivat tuoda veloituksetta lääkejätteensä apteekkiin. Apteekki ei ota vastaan muuta vaarallista tai ongelmajätettä. Digitaaliset kuumemittarit ovat pienelektroniikkajätettä. Ne voi palauttaa mm. elektroniikkaa myyviin kauppoihin.

  • Poista lääkejätteistä henkilökohtaiset tiedot ja pahvipakkaukset.
  • Lajittele erikseen elohopeakuumemittarit, jodia sisältävät lääkkeet (mm. Jodix-tabletit ja Betadine-tuotteet), solusalpaajat (mm. Trexan, Metoject) sekä ruiskut ja neulat.
  • Tabletit tuodaan irrallisina läpinäkyvässä pussissa, nestemäiset lääkkeet, voiteet ja suihkepullot omissa pakkauksissaan.

Apteekki ei hyvitä kertaalleen luovutettuja käyttämättä jääneitä lääkkeitä lääketurvallisuussyistä, sillä apteekki vastaa osaltaan luovuttamiensa lääkkeiden asianmukaisesta käsittelystä. Käyttämättömiä lääkkeitä ei voida palauttaa myyntiin.